בפארק הפסלים של הגלריה הירוקה בארסוף קדם מוצגות עבודות אמנות סביבתית בטבע ואמנים אורחים מהארץ ומהעולם. העבודות בגלריה מתחלפות על פי עונות השנה ומצב הרוח של איתני הטבע. הפארק פתוח לקהל הרחב 24\7 בכל ימות השנה. סיורים מודרכים מתקיימים ליחידים ולקבוצות.
פארק הפסלים ע"ש דינה מנהיים פרוס על פני שטח רחב ומציג יצירות אומנות המשולבות בטבע. במשך 30 שנה טיפחה משפחת מנהיים מהיישוב ארסוף קדם, משק חקלאי, והפכה אותו לפארק מלא באוסף של עצי פרי ונוי. מעל ל-100 סוגים הנמצאים כולם בסביבה מטופחת ונוף פתוח. הפארק הוקם לזכרה של דינה מנהיים ז"ל (1951-2006). מכאן גם שמו הנוסף של המקום, פארק דינה.
לא מדובר על טיול, אלא על שוטטות. פשוט משוטטים מפסל לפסל ונהנים מהפריחה והאומנות. מומלץ לבחור באחד השבילים שמוביל אל הדיונות כשכיווננו אל עבר הים. לאחר שעוברים את הדיונות יתגלה בפנינו מראה מרהיב ועוצר נשימה של הים וקו החוף. (יש להיזהר משפת המצוק. המקום אינו מגודר). אם יתמזל מזלכם תוכלו לפגוש מקרוב את תושבי הקבע של המקום – צבאים שועלים.
יש להיזהר משפת המצוק. המקום אינו מגודר.



הגלריה הפתוחה בארסוף קדם על רקע בתי שכונת ארסוף צילום: Avi1111
ארסוף קדם
ארסוף קדם הוא יישוב יהודי לא מוכר הנמצא דרומית לקיבוץ שפיים. ארסוף קדם שוכן ממול למושב רשפון בין אתר אפולוניה ("תל ארשף") לבין היישוב ארסוף החדש ליד שפיים.
בשנת 1935 רכש קורט מנהיים, עולה מגרמניה, 20 דונם דרומית לקיבוץ שפיים מחברת "אחוזה א'" (החברה שהקימה את רעננה) בעקבותיו רכשו אנשים נוספים קרקעות באזור. התושבים עסקו בחקלאות פרטית, בשיווק ישיר לשווקים בתל אביב. ב"מדריך ארץ ישראל" של זאב וילנאי משנת 1941 נקרא מקום זה בשם "שכונת ארסוף".

לאחר קום המדינה, כשהוקמה המועצה האזורית "חוף השרון" מנעו אנשיה את ההכרה במקום כיישוב לכל דבר. הם היו שייכים לרשפון אך לא היה לתושביה זכות לבחור ולהיבחר לוועד המקומי.
לאחר הקמת שכונת היוקרה ארסוף, ניתן למקום השם "ארסוף קדם" למרות שאינו מופיע במפה ולא מוכר על ידי מינהל מקרקעי ישראל.
תוכנית המתאר האחרונה מסווגת את המקום כשמורת טבע .



